BREZPLAČNA DELAVNICA “HRM kot partner za dostojno delo”, 11. septembra 2018 ob 9.uri na GZS Območni zbornici Zasavje

Written by Published in Uncategorized

Brezplačna delavnica  “HRM kot partner za dostojno delo” bo potekala 11.09.2018 od 9.00 do 10.30 na GZS Območni zbornici Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi.

Sodobni izzivi poslovnega okolja in trga dela so vedno bolj kompleksni, razmere delovanja pa vedno bolj zaostrene. Na vseh trgih, tudi na trgu dela vlada neizprosna konkurenca, konkurenčnost pa postaja glavno merilo uspeha. Konkurenčne prednosti podjetja morajo temeljiti na zakonsko in družbeno sprejemljivih normah in vzorcih vedenja. Vloga upravljanja s človeškimi viri (HRM) je ob tem izjemnega pomena, saj je HRM glavni kreator sprejemljivih in včasih žal tudi nesprejemljivih praks.

Tekom delavnice bomo osvetlili glavne spremembe, ki se danes dogajajo v globalnem oz. širšem okolju delovanja podjetja. Pogledali si bomo, kako te spremembe vplivajo na sodobno upravljanje s človeškimi viri, prav tako pa bomo predstavili kadrovsko funkcijo kot vir konkurenčne prednosti podjetja. Posvetili se bomo pomembni nalogi kadrovske funkcije: ustvarjanju boljših pogojev za delo in življenje posameznikov, prav tako pa bomo predstavili sodobna orodja upravljanja s človeškimi viri.

Delavnico vodi mag. Klemen Žibret.

Dodatne informacije o delavnici in prijava: www.zds.si/izobrazevanje.

Prijava na delavnici je obvezna.

Urednik