Brezplačen webinar “Učinkovita komunikacija v času epidemije in po njej”, 26.5. ob 11.uri

Written by Published in Uncategorized

Vabljeni, da se udeležite brezplačnega webinarja “Učinkovita komunikacija v času epidemije in po njej”, ki bo v torek, 26.5.2020 ob 11.uri.

Komunikacija je ključnega pomena za doseganje boljših delovnih rezultatov in grajenja uspešnega podjetja. Zaradi VUCA-okolja, v katerem smo se znašli, VUCA je akronim, ki so ga oblikovali v ameriški vojski in bojno okolje opisuje z besedami: volatilnost (volatility), negotovost (uncertainty), kompleksnost (complexity) in dvoumnost (ambiguity), je nujno potrebna nenehna komunikacija in podajanje povratne informacije. Obdobje pandemije, v katerem se trenutno nahajamo, je podobno vojnemu stanju. V takšnem okolju nikoli ne veš, kaj te čaka, zato je pomembno, da zaposleni nenehno komunicirajo, prenašajo verodostojne informacije in sprotno rešujejo nastale konflikte. Bistvo kvalitetne komunikacije je spoštljiv odnos do sogovornika, kar pa pri komuniciranju na daljavo, v času pandemije, predstavlja še poseben izziv.

Cilji delavnice:

  • Pomen komunikacije v času pandemije
  • Načini komuniciranja na daljavo in učinkovitost
  • Aktivno poslušanje in razumevanje
  • Skrb zase.

Webinar bo vodil Marko Kostelec, univ. dipl. socialni delavec, ki je licencirani izvajalec SDI delavnic (delavnice učinkovite komunikacije in reševanja konfliktov) in drugih delavnic s področja komunikacije. Je coach in izvaja poslovni coaching (spodbujanje odličnosti pri vodjih in drugih ključnih zaposlenih). Opravljeno ima prvo stopnjo moderatorja integrativnega pristopa psihodrame in transakcijske analize.

Na WEBINAR se prijavite s KLIKOM NA POVEZAVO. Webinar traja približno 90 minut (odvisno od vaših vprašanj).

Na e-naslov, ki ste ga zapisali v prijavnico, boste prejeli povezavo na webinar.

Urednik