Brezplačen Webinar Spremembe in dopolnitve Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo

Written by Published in Uncategorized

S 1. majem so pričele veljati Spremembe in dopolnitve Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic (ZIUZEOP-A). Novela prinaša nekatere spremembe pri dosedanjih ukrepih ter tudi pri uveljavljanju povračila nadomestila plače zaposlenih.

Pojavljajo se vprašanja:

  • Kaj če niste pravočasno oddali vloge ali izjav za zaposlene, ki ste jih napotili na začasno čakanje na delo od 13. 3. 2020?
  • Ali še lahko zanje oddate vlogo za povračilo izplačanih nadomestil plače zaradi čakanja na delo ali odsotnosti iz razlogov višje sile?
  • Ali je potrebna nova vloga pri ponovnem vpoklicu zaposlenega na delo, ki traja več kot 7 dni v mesecu?
Poudarek bo na spremenjenem in dopolnjenem Zakonu o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic.

Razmere se spreminjajo iz dneva v dan, zato skrbimo, da ste na tekočem z zakonskimi spremembami in tako pripravljeni na sprejemanje potrebnih ukrepov.

Vabimo vas na predstavitev novosti, ki jih za delodajalce in njihove delavce prinaša spremembe Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije covid-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo.

Vabljeni da se udeležite BREZPLAČNEGA WEBINARJA, ki bo potekal 14. 05. 2020 ob 11. uri.

Na WEBINAR se prijavite s KLIKOM NA POVEZAVO. Webinar traja približno 90 minut (odvisno od vaših vprašanj).

Urednik